Boka tid: | |
Boka tid:

| |

Om webbplatsen

Vårt mål är att webbplatsens innehåll ska vara tillgängligt för så många som möjligt, oavsett teknisk utrustning eller eventuell funktionsnedsättning.

Webbläsare

Webbplatsen kommer bäst till sin rätt i en modern webbläsare, exempelvis de senaste versionerna av Opera, Chrome, Firefox, Safari eller Internet Explorer. Vi har byggt webbplatsen i enlighet med gällande standarder, i stället för att anpassa den efter felaktigheter och brister i specifika webbläsare.

Anpassad formgivning

I moderna webbläsare och mobila enheter anpassar sig formgivningen efter fönstrets eller displayens storlek så långt som möjligt. Äldre webbläsare visar en mindre responsiv design där du kan behöva skrolla i sidled i ett smalt fönster.

Om du använder webbläsarens funktion för att zooma eller ändra teckenstorleken anpassar sig formgivningen efter den nya inställningen.

Webbplatsen och IPv4 respektive IPv6

Den här webbplatsen (brommatandlakarna.se) fungerar både med IPv4 och IPv6.

Bakgrund

IP (Internet Protocol) är en av de mest grundläggande standarderna för trafik via Internet, inklusive webben. Den standard som de flesta av oss kör i dag är version 4 av protokollet, vilket brukar betecknas IPv4. Ett IP-nummer enligt IPv4 brukar skrivas som exempelvis 194.14.185.49, det vill säga fyra grupper med siffror där varje grupp kan innehålla tal mellan 0 och 255. Det innebär att det kan finnas lite drygt 4 miljarder IPv4-nummer. Och det räcker inte längre. Nummerserien har tagit slut.

En ny version av standarden, version 6 (IPv6), har funnits sedan ett antal år tillbaka. Den har fler siffror i adressen och nummerserien bör därför räcka ett bra tag framöver.

Problemet är att det inte är helt enkelt att gå över från IPv4 till IPv6, samtidigt som vi i den här delen av världen inte är så drabbade av bristen på IPv4-nummer. Det är främst i Sydostasien problemet finns. Detta gör att europeiska och amerikanska webbplatser än så länge är dåliga på att kommunicera via IPv6.

Utskrift

Vi har ingen separat utskriftsversion av webbplatsen, utan alla sidor är ”utskriftsvänliga”. Återigen får du bäst resultat med en modern webbläsare.

Tangentbordsnavigering

Sidans innehåll har en logisk ordning för att underlätta för dig som navigerar med tangentbordet i stället för en mus.

JavaScript och insticksprogram

Webbplatsen kräver normalt inte stöd för JavaScript eller insticksprogram (plug-ins) i webbläsaren.

Personuppgifter på webbplatsen

Bolagsverket är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på webbplatsen.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Vi använder kakor

Brommatandläkarnas webbplats använder kakor (cookies). Du som besöker en webbplats som använder kakor måste enligt lag få information om att webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur du kan välja bort dem.

Vi använder kakor

Länka till oss

Om du vill länka till brommatandlakarna.se är du välkommen att göra det. Brommatandläkarna ansvarar givetvis för den information som finns på brommatandlakarna.se. Om informationen kopieras och presenteras i någon annan form eller på en annan webbplats kan Brommatandläkarna inte längre ansvara för att den är korrekt.