Vi tar spridningen av coronoaviruset på allvar och följer myndigheternas rek. Har du förkylningssymtom eller exponerats för corona-smittade personer ber vi dig boka om din tid. Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Vi behandlar alla friska patienter enligt bokning. Du som är 70+ får from juni själv avgöra  om du vill komma till oss. Nu finns möjlighet att sitta och vänta utomhus.

Välkomna team Bromma

Kan det göra ont efter tandhygienistbehandling?

Ja,det kan det speciellt om man aldrig har varit hos hygienist eller haft ett lånt uppehåll och har mycket tandsten att skrapa bort med inflammation i tandköttet. Det kan kännas ont och ömt i flera dagar, ibland längre. Det går över och är inget farligt.

Hur avbokar man tider?

På samma sätt som ovan, vi debiterar tid som ej avbokas mer än 24 timmar innan utsatt tid. Det kostar 450:- 500:- 800:- beroende på hur lång tid som bokats. Barn 200:-

Hur bokar man tid hos er?

Du kan ringa på telefon 08-25 50 80 och boka in en tid eller via e-post på info@brommatandlakarna.se.

Blekning, hur går det till?

Vi rekommenderar hemblekning med “whitenessperfect” 10%, den ger bästa effekt och är mest skonsam mot tänderna. Först bokar du en tid hos oss och vi tar färg på dina tänder, polerar och tar avtryck för skenor som vi framställer efter dina tänder. Efter det får du en ny tid då vi instruerar dig hur du … Läs mer Blekning, hur går det till?

Hur betalar man hos er?

Vi vill gärna att du betalar med kort men du kan också betala kontant eller mot faktura. Faktura kostar 50:-.

Gör ni snarkskenor?

Ja det gör vi om du går hos en läkare som rekommenderar dig en snarkskena kan du be att han skickar en remiss till oss.

Tar ni emot barn?

Ja, det gör vi gärna då flera av oss har lång erfarenhet av barntandvård.